Contact details

H-1051 Budapest, Vörösmarty tér 5., 2. em.
phone: 36 1 413 2062
fax: 36 1 321 4851
www.hotelmanagementservices.hu
info##kukac##hotelmanagementservices.hu

Mellow Mood Hotels and Hostels
Mellow Mood Top Hostels
Mellow Mood Luxury Hotels
Mellow Mood City Hotels

Mellow Mood Group – Az Ön partnere a Szállodafejlesztésben!

Üdvözöljük a Mellow Mood Group szálloda üzemeltetésére és tanácsadásra vonatkozó szolgáltatásainak oldalán!

Szeretné, Magyarországon, illetve külföldön üzemelő szállodájának működését optimalizálni, vagy átalakítani? Vagy az ideális üzemeltetési partnerét keresi?

A Mellow Mood Group két lehetőséget kínál Önnek, amely garantálja szállodájának egyenletes és jövedelmező működését:

  1. Szállodaüzemeltetésre vonatkozó szolgáltatásunk egy olyan komplett csomagot jelent, mellyel elérjük, hogy az Ön tulajdona hosszú távon sikeres és profitábilis legyen.
  2. A szállodák menedzselése és fejlesztése területén szerzett tapasztalatainkat és szakértelmünket osztjuk meg Önnel, figyelembe véve valemennyi egyéni igényt.


Mi is az a Mellow Mood Group?

A Mellow Mood Group már 16. éve van jelen a hazai szállodapiacon, és Magyarország piacvezető idegenforgalmi cégévé nőtte ki magát. Az egyetlen olyan szolgáltató, mely az ifjúsági szállásoktól a luxus kategóriáig terjedően kínál szálláshelyeket vendégei számára, jelen pillanatban 10 egységet tömörítő portfoliójával.

További információk terveinkről:
2012 folyamán további 3 négycsillagos és egy ötcsillagos luxuskategóriás szálloda (a már sokat emlegetett, Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace), megnyitásával bővül a portfólió. Erőteljes és sikeres stratégiájának köszönhetően, a Mellow Mood Group a nemzetközi terjeszkedést is megkezdte, egy négycsillagos szálloda nyitásával Bécsben, 2012 folyamán. A cég további bővülést tervez a környező országok fővárosaiban történő megjelenéssel.

További információk jövőbeni terveinkről.

 

Hotel management Budapest
Mellow Mood City Hotels
Mellow Mood Fashion Hotels
Hotel Management And Consulting